Englene gør deres bedste for at få vores opmærksomhed og for at kommunikere med os.

Englene siger:
"Vi kan ikke skrive vores meddelser til dig på himlen. Du er nødt til at være opmærksom og tro, når du ser, at der danner sig mønstre i dit liv - især som svar på spørgsmål eller bønner fra din side. Når du hører den samme sang gentagne gange eller ser den samme talrække, hvem tror du så står bag det ? Din engel, selvfølgelig!"

111 - (sammenhængende 1´taller)

Overvåg dine tanker nøje, og sørg for kun at tænke på, hvad du ønsker, og ikke på, hvad du ikke ønsker. Denne talrække er tegn på, at muligheder er ved at åbne sig, og at dine tanker bliver til virkelighed med rekordhastighed. 111 er som en blitzpæres klare lys. Det betyder, at universet lige har taget et napshot af dine tanker og er ved at give dem form. Er du tilfreds med de tanker, universet har fastholdt ? Hvis ikke, så korriger dine tanker (bed dine engle om at hjælpe dig med det, hvis du har svært ved at styre eller overvåge dine tanker).

222 - (sammenhængende 2´taller)

Dine nysåede tanker er ved at blive til virkelighed. Bliv ved med at vande og pleje dem, så vil de snart bryde gennem overfladen, så du kan se vidnesbyrd om din manifestation. Med andre ord, opgiv ikke fem minutter før miraklet. Din manifestation vil snart blive tydelig for dig, så fortsæt det gode arbejde! Bliv ved med at have positive tanker, bliv ved med at bekræfte, og bliv ved med at visualisere.


333 - (sammenhængende 3´taller)


De opstegne mestre er i nærheden af dig og ønsker, at du skal være klar over, at deres hjælp, kærlighed og selskab står til din rådighed. Påkald de opstegne mestre ofte, især når du ser mønstre af 3 omkring dig. Nogle af de mere berømte opstegne mestre er Jesus, Moses, Maria, Quan Yin og Yogananda

444 - (sammenhængende 4´taller) 

Englene omgiver dig nu og forsikrer dig om deres kærlighed og hjælp. Vær ikke bekymret, for englenes hjælp er nær

555 - (sammenhængende 5´taller)

Spænd sikkerhedsbæltet, for en større forandring i dit liv er nær. Denne forandring bør ikke opfattes som "positiv" eller "negativ", eftersom al forandring blot er en naturlig del af livets flow. Måske er denne forandring et svar på dine bønner, så bliv ved med at opleve og føle ro.

666 - (sammenhængende 6´taller)

Dine tanker er ude af balance lige nu og for fokuserende på den materielle verden. Denne talrække beder dig om at afbalancere dine tanker mellem himlen og jorden. Ligesom den berømte "bjergprædiken" beder englene dig om at fokusere på ånd og tjeneste og gøre dig klart, at dine materielle og følelsesmæssige behov som følge deraf automatisk vil blive opfyldt.

777 - (sammenhængende 7´taller)

Englene lykønsker dig - tillykke, du er på rette vej! Fortsæt det gode arbejde, og gør dig klart, at dit ønske er ved at blive opfyldt. Dette er et yderst positivt tegn, og det betyder, at du også kan forvente, at der sker flere mirakler.

888 - (sammenhængende 8´taller)

En fase i dit liv er ved at slutte, og dette tegn er et forvarsel, så du kan forberede dig. Denne talrække kan betyde, at du er ved at afslutte en emotionel fase, et job eller et parforhold. Den betyder også, at der er lys for enden af tunnelen. Desuden betyder den: "afgrøden er moden. Vent ikke med at høste og nyde den". Med andre ord, udsæt ikke dit forehavende eller vent med at nyde frugterne af dit arbejde.

999 - (sammenhængende 9´taller)

Fuldendelse. Dette er afslutningen på en betydningsfuld fase i dit personlige eller globale liv. Det er også et budskab til lysarbejdere som er involveret i Jordens healing, og betyder: "Gå i gang med arbejdet, for Moder Jord har brug for dig lige nu".

000 - (sammenhængede 0´taller)

En påmindelse om, at du er ét med Gud, og om at føle tilstedeværelsen af din Skabers kærlighed inden i dig. Det er også et tegn på, at en situation har været hele vejen rundt

Talkombinationer.