Velkommen til min side :O)

Jeg hedder Lotte og er 48 år. Jeg er clairvoyant og spirituel healer og har arbejdet med den åndelige verden de sidste 18.år

Clairvoyant rådgivning :

Jeg tilbyder clairvoyance, som kan hjælpe dig på rette vej, ud fra den situation, du står i her og nu i dit liv. I en clairvoyance benytter jeg mine clairvoyante evner til at tage kontakt til dine åndelige guidere og vejledere . De følger dig altid og ved lige præcis, hvilken form for hjælp og vejledning du har brug for, ud fra de problemstillinger, du tumler med her og nu i dit liv. Dine hjælpere fra den anden side, bestemmer hvor meget du skal have oplyst her og nu, Derfor er en clairvoyance styret,  af de oplysninger jeg får på det givne tidspunkt.

Det kan være alt fra rådgivning i parforhold, arbejde,  økonomi ,  bolig osv .

Under en clairvoyance, sker det indimellem, der er afdøde kontakt . Det er ofte afdøde, der har nære relationer til dig. Jeg kan ikke selv bestemme, hvem der skal igennem.

Er der en speciel person , du som klient gerne vil skabe kontakt til, så medbring evt et smykke som vedkommende har båret. Smykket vil ofte bære et energiaftryk og dette kan sommetider være nok til at skabe kontakt, men der er ingen garantier.

Jeg tilbyder clairvoyance på par . Har i problemer i jeres parforhold, kan jeg tilbyde jer clairvoyant rådgivning og give jer værktøjer,  budskaber fra den åndelige verden , der kan hjælpe jer, med at give en forståelse i forhold til de problematikker i måtte have. 

Clairvoyance bliver optaget på CD som du får med efter endt session. Der er ingen garanti for kvaliteten af optagelsen, da der nogen gange kan være så stærke energier tilstede under clairvoyancen, så det har påvirket optagelsen.

Spirituel healing :

Jeg er uddannet spirituel engle healer hos Sonja Bruun med speciale i healing af bla sensitive børn, altså børn der er født med clairvoyante evner. Disse børn har mange navne som Indigo børn , regnbuebørn , stjernebørn . De er født med høj energi og kommer her til jorden med stor næstekærlighed og for at sprede lyset. Disse børn har det ofte svært pga deres sensitivitet og de har ofte også en tendens til at tiltrække sig mørk energi eller afdøde personer hægter sig på dem, netop pga deres stærke lysende aura . Jeg kan hjælpe disse børn med healing og give dem øvelser til beskyttelse og lære dem at grounde sig selv og give dem jordforbindelse.

Ved en healingssession renser jeg dine chackra helt ned på celleplan og fjerner ubalancer som har ophobet sig gennem dit liv. Jeg kapper bånd til sorg, kontrol og frygt fra tidligere liv samt nuværende liv. Disse store følelser er ofte årsag til store ubalancer i vores energisystem. Du har samtidig mulighed for at kappe bånd til personer, det kan være kærestesorg der har fyldt længe , som du ønsker at give slip på. Du kan også kappe bånd til fobier, dårlige vaner , stress eller lign. Jeg er kanal for healingsenergien og de engle og hjælpere jeg healer med, ved hvor du som klient har brug for udrensning og fornyet energi.

Jeg tilbyder healing på dyr ( hest hund kat ) Jeg kan sagtens fjernheale dyr ud fra et billede.

Fjernhealing  ( Aftand har ingen betydning ) Det er ren energi overførsel.

Jeg tilbyder husrensning for afdøde.

Føler du dig overvåget i dit hjem ?

Har du svært ved at sove om natten , og vågner du ofte med hovedpine eller bliver der flyttet rundt på dine ting ? eller høre du lyde, som virker unaturlige, eller er der pludselig dufte der ikke plejer at være der ? har du højest sandsynligt en eller flere afdøde sjæle i dit hjem.Disse afdøde, hænger fast i denne her ikke fysiske verden for dem og er mange gange ikke klar over de er døde. Jeg hjælper dem over i lyset, så de kan komme videre i deres åndelige udvikling.

Jeg glæder mig til at møde dig :O) 

                Kærligst 

            Lotte Bach 

Kommentarer

07.09.2018 08:48

Thomas Ageen Kayden Winther Andersen

Kan på det varmeste anbefale Lotte Bach, smukkere og renere spirituelt menneske, findes sjællent , så går du i tanker, om at kigge nærmere på hendes ydelser, kan du trygt tage kontakt til hende