Opstigningssymptomer

– At flytte ind i en højere vibration

Vær opmærksom på, at du lytter til dig selv og selv tager ansvar for din krop, sind og psyke. Dette nedenstående er en vejledning og bør ikke ses som en endegyldig journal. Der kan være behov for, at du søger læge. Det er dit valg!

Hovedpine 
Disse kan variere fra migræne til hovedpine lokaliseret i bestemt område – dog skiftende. Kvinder synes af en eller anden grund at få dem mere end mænd. Disse er forårsaget af for meget energi, der strømmer gennem krone chakraet, og ved hormonelle forandringer, der opstår på grund af, at chakraerne bliver stimuleret. Dette kan lettes ved at bede den Højere Kilde om at hjælpe med at fjerne det, eller bede din skytsånd for at hjælpe med at fjerne det. Hvis det er ment for at hjælpe dig med åbning af din pineal- eller hypofyse kirtel, så vil du bemærke ved at bede om at få det fjernet, at det ikke er, men at der nu er mindre smerte, end der var før. 
Som du vibrerer højere, er pineal kirtlen og hypofysen de kirtler, som ændres for at rumme denne højere energi. Andre kirtler forandrer sig også, men i disse to sker den største forandring. Det kan vare et par måneder eller et par år, afhængigt af, hvilket niveau af åndelig udvikling, du er på. At bære en ametyst krystal kan også hjælpe, således kan det at indtage naturlige homøopatiske midler.

Influenzalignende symptomer 
Det er ganske almindeligt, og det lader til, at du umiddelbart ikke bare kan ændre symptomerne. Dette skyldes alt det skidt, som du har akkumuleret i dine chakras, der kommer til overfladen. I bund og grund er du nødt til at ride denne ud. Varmt vand med citron hjælper med at rense dig og arbejd ikke for meget i løbet af denne tid. Du går igennem en større ændring i vibrationer. Tag den med ro, det vil passere.

Kvalme fornemmelser og løs afføring eller diarré 
Her åbner Solar plexus chakraet op og rydder ud. Folk, der har en masse lagret frygt, vrede og bitterhed oplever især denne ændring. En gul krystal, gerne citrin kan hjælpe dig. Du kan enten drikke vand med denne krystal i eller bære denne krystal tæt på dit Solar plexus chakra. Bach Blomsterremedie – Nødhjælpsdråber er også fantastisk til at afhjælpe dette. Vær ikke bange for at tage det hver 30. minut om nødvendigt.

Ekstrem træthed 
Dette kan endda være ved opvågning. Du har sovet hele natten, men kan ikke komme ud af sengen om morgenen, eller du er bare nødt til at ligge ned og sove midt på dagen. Dette er forårsaget af skift i energi i hele dit åndelige legeme. Dette vil med tiden passere. Hver person har dog deres egen tidsramme for dette. Det kan vare uger, for andre måneder, for andre år. Det anbefales at acceptere og gå MED flowet – absolut ikke imod. Og så få dig selv op og i gang, men tillad dig selv at tage kortere pauser med total afslapning/meditation i løbet af dagen – bare 5-15 min. En simpel kvartskrystal kan hjælpe her ved enten at bæres rundt om halsen for energi, eller placeres i vand, som så drikkes slurkvist. Hvis du kan skabe en pyramide struktur til at sidde under, vil dette også give dig en fantastisk energi opladning, når du er i mangel deraf. 

Overdreven megen energi
 
Du går i seng kl. 10, helt udmattet, og så vågner du tilsyndeladende helt udhvilet kl. 01, som om klokken havde været 8 morgen. Dette er forårsaget af Photon Bælt energien, som bygges op omkring dig, og din krop, som ikke er i stand til at lagre det på grund af blokeringer. Gå nu ikke ud og rengør køkkenet! Der er en grund til energien er der. Den er der for at hjælpe dig med at heale alle dybereliggende kropsniveauer, åndeligt, mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.  Sid og læs lige så stille, se evt. fjernsyn (som normalt gør tricket at få dig træt) eller lyt til en meditations cd med tale eller musik. Dette forløb kan vare et godt stykke tid.
 
Gråd uden grund, og følelsen af at være følelsesmæssigt sårbar 
Hvis du føler dig meget følelsesladet og sårbar eller græder uden nogen egentlig grund, er det fordi du forløser blokeringer, som har været der ikke bare i dette liv, men også i tidligere liv. Nu er det nød til at komme ud og Photon Bæltets energi er at hjælpe det med netop at gøre det. Der er ikke meget, du kan gøre for at stoppe dette, da det er ment for at befri og prøve at stoppe det, vil kun gøre det værre. Bare lad det slippe. Græd hvis du er nød til det og find evt. et Bachs blomster remedie, som resonerer med din følelse. Dette vil nemlig hjælpe. Ellers er Bachs nødhjælpsdråber altid en god støtte. Jo mere du fjerner de blokeringer, jo hurtigere vil det ophøre med at være sådan.

Hedeture og Dag/nat svedeture 
Disse er ret almindelige for både mænd og kvinder. Det har at gøre med energien pt, der er enormt stærkt og strømmer meget hurtigt gennem kroppen, hvor denne tilpasses disse højere vibrationer. Dette skaber nogle midlertidige hormonelle forandringer, som altså ikke er ”overgangsalder”. Selv børn og unge og helt gamle oplever det. Mænd har det også. Nogle mænd vokser endda bryster, eller har et udvidet bryst et stykke tid. Hvis du er en mand, skal du ikke være bekymret over dette. Du vil ikke komme til at gå med bh! Du vil dog have en mindre hævelse i brystet for en kort periode.

Muskelsmerter og ledsmerter 
Som de højere vibrationer føres ind i kroppen, vil kraften af dem være så stærk, at mange mennesker mærker effekten af dette i den fysiske krop i form af ømhed og smerter i muskler og led. Ved at bede den Højere Kilde om hjælp til at fjerne denne smerte vil hjælpe en hel del. Når kroppen først vænner sig til de højere vibrationer, vil den slappe af så den energi, der kommer ind ikke længere vil forårsage yderligere problemer.

Hjertebanken, hjerteflimmer, smerter i dette område og vejrtrækningsproblemer 
Denne følelsesoplevelse kan være skræmmende, fordi du måske tror, du har fået et hjerteanfald. Hvis dit formål er at arbejde for ånden på nogen måde, så vil du sandsynligvis have denne oplevelse på et tidspunkt. Det kan også føles, som om du ikke kan få vejret. Som hjertechakraet åbner for at modtage de højere energier, kan det fysiske hjerte for et kort øjeblik ikke klare dette og derfor har behov for at justere sig. Ovennævnte symptomer og følelsen af at energi strømmer igennem solar plexus og hjerte chakra området (inkl. maven) er ganske almindeligt. Dette varer typisk et stykke tid. Der er ingen løsning, men total afslapning, når det sker, som vil hjælpe dig med at justere dig. Hav ingen frygt, gå ikke i panik – det er en normal del af processen ved at hæve den vibrationelle energi i kroppen.

Vægtstigning 
Mange mennesker med de ovenstående symptomer nævner ofte vægtstigning. Det er en form for beskyttelse, fordi kroppen føler den er ved at blive invaderet, og selvet træder ind for at beskytte sig. Du forbruger også mere vand i kroppen. At drikke min. 8 store glas vand om dagen vil være en stor hjælp i at holde vægten ned. Hvis dit formål er at arbejde for ånden som en lysarbejder, skal du bruge væske i kroppen til at hjælpe åndens arbejde sammen med dig, da de bruger vandet i kroppen til at skabe energi med, ligesom vi bruger vand til elektricitet. Kroppen vil opbevare vand, hvis den ikke får nok. Hvis du ikke ønsker en vægt problem, så drik masser af vand. Vid også, at disse højere vibrationer er lys. Vand er bringeren af lys, som er bringeren af kærlighed.  

hukommelsessvigt, svimmelhed/spaced ud og talebesvær
 
Dette kan være en skræmmende oplevelse, fordi du ikke kan huske, hvad du havde til middag, og middagen kun var en time væk. Måske kan du heller ikke huske, hvordan du gør de mest praktiske ting, som at tage tøj på eller starte vaskemaskinen – ting du har gjort tusinde af gange før. DU ER IKKE VED AT MISTE din hukommelse. Ej heller skal du frygte en blodprop eller mindre hjerneblødning. Du skifter over fra venstre hjernehalvdels funktion til en mere højre hjernehalvdels funktion. Områder af hjernen bliver aktiveret til at klare de højere energier, der strømmer ind. Ved justering til disse energier opleves typisk forbigående svimmelhed, følelsen af at være ”spaced” ud og simpel talebesvær. Ord kan komme ud rodet eller gurglende. Ligeledes kan du pludselig have svært ved at stave. Disse situationer vil passere. Der er dog ingen tidsbegrænsning på dette.

Smerter i ørerne, ”tinitus”, kløe og høreproblemer 
Konstatering af, at lyden lige pludselig er for høj og generende, er en anden problemstilling med indstrømningen af de højere energivibrationer. Pludselig er støj så høj, at selv en hund der gør tre gader væk lyder, som om den er lige ved siden af. Nogle får så ømme og sarte ører, at de finder det svært at sove på siden eller ikke kan kramme andre, hvis de kysser en på øret. Ører der lukker/åbner, klør, bliver varme/kolde er helt normalt. Der høres også lyde fra klik til toner til hele koncerter med syngeskåle og tonegafler, der kommer og går døgnet rundt. Dette kan endda opleves værende der stabilt hele tiden. Smerter opleves også midlertidigt. Højere frekvenser består af kombinationen af lyd, farve og vibration, så vores ører er i den grad påvirket i denne opstignings tid. Der er ingen tidsbegrænsning på dette. Men du kommer til at høre i andre dimensioner.

Kløende øjne, sløret og irriteret
 
Du vil måske bestille en tid ved en øjenlæge eller optiker, da du lige pludselig ikke ser klart hele tiden. Alt synes sløret eller tåget af en slags. Dine øjne kan være røde, kløende og irriteret på forskellige måder. Dine øjne er mest sandsynligt ved at justere sig med de nye realiteter i højere vibrationer, så du begynder at have en tåget syn på 3D-verden og en klarere vision i 5D og derudover. Du kan få dage med klart udsyn og dage knapt til at “se” igennem. Disse tågede dage opfordrer til gåtur i naturen, meditation – gøre noget andet, der ikke kræver en masse arbejde for dine øjne.

Huden 
Din hud synes måske pludselig at være fyldt med små pletter, rynker og farveforskelle. Kæreste .. du er ved at skifte form til et flydende lyslegeme, så din hud er ved at forsøge at justere sig til stadig at indpakke dig, selvom du er ved at blive til rent lys, dog stadig i en slags fysisk hylster. Vær god ved din hud og undgå at bruge paraben hormon produkter fra body lotions mv. Din hud vil i nærmeste fremtid faktisk gennemgå en foryngelsesproces, selvom det pt. synes at være modsat. 

Ekstrem sensitivitet
 
Som du åbner op til de højere vibrationer, vil du opleve dig selv blive ekstremt følsom overfor andre mennesker, lyde, mad… alle mulige ting. Dette kan påvirke centralnervesystemet og kan være ganske svært at håndtere. Det anbefales at få rigeligt rent vand og spise sundt, rent and ansvarsbevidst – og ikke for meget. Idet energierne tiltager i styrke, finder flere og flere mennesker et stort behov for at trække sig ind i deres hule. De søger fred indeni, da verdens kaos synes uhåndterligt. Du kan hjælpe dig sig med simple meditationsteknikker til at stilne sindet såvel som hjælpe dig selv med at tage B-vitaminer, C-vitaminer, en multi-vitamin og forskellige homøopatiske midler eller et Bachs blomsterremedie mod ekstrem følsomhed, hvis du føler for det.

Depression 
At opleve depression er et meget almindeligt symptom på vibrationsstyrke forhøjelse. Jo højere energier, der strømmer ind, bevirker at enhver sygdom, virus, eller hvad som helst, der har været skjult i kroppen, at komme til overfladen. Dette vil ofte komme op i form af depression. Det kan hjælpe at besøg en dygtig åndelig rådgiver og forsøge at komme til roden af problemet. Det kan sagtens være fortidsrelateret og så er det godt at få sat ord på. Vær ikke bange, det vil passere, og du vil føle dig så let, når det hele er ude af dig.

Sprænge el-pærer og afbrænde elektronik 
Måske du er en af dem, som har nået en vibration, som alt det elektriske har svært ved at kapere. Apparater tænder og slukker, fjernbetjeninger virker pludselig ikke og så virker de pludselig igen, el-pærer blinker, filer skifter mapper på pc’en af sig selv, kasseapparatet virker ikke når det bliver din tur i supermarkedet, vækkeure ringer som de synes osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser for variationerne af uforklarlige oplevelser på dette felt. 
Hvis dette sker for dig, så har du virkelig nået en meget høj vibration og vil sandsynligvis være en dybsindig healer eller kanal for ånden. Det er på grund af ekstremt høje energier, der strømmer ind i den fysiske form. Det kan beskrives som 50.000 volt elektricitet, der kommer ind på en gang. Dette kan kroppen ikke klare, men det går gennem kroppen og ud igen, og som det sker, så berøres al elektronisk udstyr. Photon Bæltet vil selv gøre dette, når det kommer tættere på Jordplanet, så vi vil alle opleve store elektromagnetiske forstyrrelser her mod 2012. En god ting er det, at du vil være i stand til at håndtere den Photon Bælt energi meget bedre end den normale person på gaden.

Dyrs reaktioner  
Du vil opdage, at hunde og katte og andre dyr vil blive bevidste om din energi og enten være bange for den eller ønske at være omkring dig hele tiden. Mange dyr kan ikke få nok af den energi, mens andre er lidt bange, fordi de ikke forstår det. Som din krop bliver mere og mere vant til den højere energi, vil dette afbalanceres.

Mad ændringer
 
Som du vibrerer højere, vil du opdage, at du ikke længere ønsker de ting, som du normalt gjorde. Ændring i indtagelse af kaffe, te og kød er blot tre af de første, som folk der vibrerer højere ofte starter med. Kød er særlig tæt og kan virkelig påvirke kroppens energi, især hvis der er hormoner i det. Du kan også udvikle trang til bestemte fødevarer. Dette er normalt og en del af ændringen ved at vibrere højere. Hvis du finder dette sker, så lad det ske, og udforsk de nye muligheder.

Som du øger din vibration, vil du gå gennem forskellige niveauer af bevidsthed. Når du først begynder at ændre dig, indtræder du MÅNEBEVIDSTHED. Det er her du begynder at udvikle clairvoyante og healende evner og bliver mere følsom. Denne fase af bevidsthed varer cirka 5 år.

Kommentarer

23.10.2022 17:55

Sabine

Hold nu op. Det er for vildt. Jeg mangler blot at slukke for elpærerne, så har jeg flueben ved alle punkterne.
Jeg er ikke ved at blive sindsyg 😊
Tak for dette skriv ❤️

29.04.2022 08:18

Ulla Schou

Spot on. Tak ♥️🙏🏼♥️

19.04.2022 22:49

Danni

Jeg var overbevist om at jeg var ved at blive tosset.

08.01.2022 09:33

Mette Svedstrup

Jeg kunne sætte flueben ved næsten det hele, det var fantastisk forløsende, tusind tak for at I deler denne viden ❤❤❤

03.12.2016 21:14

Lasse Dahl

Så er jeg ikke tosset jubii :)