ÆRKEENGLE

 Ærkeenglen Mikael: Navnet betyder: "Den, der er som Gud".
Lysets flammende fyrste og menneskehedens forkæmper. Med Mikaels hjælp kan vi sikre os imod stolthed, egoisme og selvoptagethed og i stedet modtage den oplysning, der kan indgyde os ydmyghed og føre os til nåden. Derefter kan vi reflektere kærlighedens lys og dele den med vores næste. Mikael er ofte gengivet på billeder og i skulpturer i kirker. Han er leder af dden himmelske hærskare, så derfor er han stærk og magtfuld. Han gengives ofte med sit sværd.
Mikaels farver er: gul og guld.

Bøn om øget energi: Ærkeengel Mikael, jeg beder dig og dine hjælpere om at komme til mig nu. Fjern og frigør alt, hvad der dræner mig. Hjælp min energi op på dens naturlige niveau. Tak.

 

Ærkeenglen Gabriel: Navnet betyder: "Guds kraft".
Bebudelsens, genopstandelsens, nådens og dødens engel. Budskabets engel. Gabriel er barnefødslers og håbets engel. Når døden følger er Gabriel i nærheden og hjælper sjælen til sit rette bestemmelsessted.
Gabriel indflydelse beroliger ånden og nærer sjælen. Gabriel tager sig af kommunikation og er skytsengel for ansatte ved postvæsenet. Gabriels farver er: sølv, violet og skinnende hvidt.

 

Ærkeenglen Rafael:Navnet betyder: "Den strålende, helbreder".
Guddommelig læge og munter ledsager. Rafael hjælper os med at helbrede os selv og viser os, at vi kan bruge viden til at nå Himmeriget. Rafael har stor humoristisk sans og er en underholdende guode og følgesvend på livets rejse. Rafael er budbringeren, som mægler mellem himmel og jord. Han hjælper os med at forbedre vores dømmekraft og evne til at kommunikere og opnå større mental styrke, og hjælper når man har brug for at tilpasse sig forandringer af omstændighederne. Rafaels farver er: gul, orange og lys blå.

 

 

Ærkeenglen Uriel: Navnet betyder:
Guds ild og naturkatastrofernes engel. Han repræsenterer: Frihed, uafhængighed og nye ideer. Uriel kan mildne de mere indviklede aspekter såsom impulsivitet, stædighed, manglende tilpasningsevne og nervøse spændinger. Uriel er en af de mest kraftfulde og respektindgydende engle. Som en nærværets engel, er han i stand til at reflektere en ufattelig klarhed. Uriel har ry for at besidde uovervindelig styrke og autoritet. Uriel kan være en frygtindgydende gengældelsens engel, der straffer syndere, men han er også en trofast guide for menneskeheden og fortolker af den guddommelige sandhed. Uriel kan give glimt af inspiration og indsigt.

 

Ærkeenglen Hagiel: Navnet betyder: "Guds nåde". Han siges at være en af de få engle, der fik den ære at bistå ved skabelsen. Hagiel hjælper med at mægle imellem modsætninger og integrere forskellige elementer i en harmonisk balance. Hagiel skaber skønhed, kærlighed, hengivenhed og harmoni. Han kan gå i forbøn for alle former for forhold - familie, venner, elskende - for at afslutte skænderier, heale uoverensstemmelser, smede venskaber og føre elskende sammen. Hagiel vil ikke hjælpe nogen med at vinde en andens kærlighed imod dennes vilje, men han kan skabe de mest favorable muligheder for, at et forhold kan blomstre. Hagiels farver er: lyserød og grøn.

 

Ærkeenglen Kamael: Navnet betyder:
Kamael er tillagt både mørke og lyse egenskaber. Kamael lærer os, hvordan vi skal håndtere konflikt, og hjælper med at forvandle konkurrencepræget aggression til venligt samarbejde. Han kan give os styrke og kraft, når vi er ofre for aggression. Han vil ikke hjælpe os med at slå vores fjender ihjel, men han kan hjælpe os med at beskytte os imod dem og vise os det, de lærer os. Kamael er en fantastisk guide og beskytter. Han giver os mod og beslutsomhed til at overvinde alle de forhindringer, vi har placeret på vores vej. Kameal´s farver er: rød.

 

 

Ærkeenglen Zadkiel: Navnet betyder:
Zadkiel er en menneskekærlig og ophøjet nådens engel. Han styrer gavmildt alle sager om rigdom, spekulation, salærer og gæld. Han kan løse alle problemer med banker og kreditorer og vil hjælpe i forsøg på at tjene penge, så længe ambitionen og arbejdets natur er "ren". Zadkiel hjælper med at forlige verdslige love med Guddommelige love. Zadkiel´s farver er: lysviolet, blå og lilla.

 

 

Ærkeenglen Cassiel: Navnet betyder:
Cassiel er kendt som tårernes engel. Han er her for at hjælpe, men de lektier, han har at lære os, er livets hårde kendsgerninger. Cassiels udfordring er: "Hvor interesseret er du ?". Hvis dit svar er: "Nok til at gøre den nødvendige indsats", har du vundet dig en stærk forbundsfælle. Cassiel kan forvandle selvmedlidenhed til ydmyghed, eskapisme til ansvarlighed og ligegyldighed til formål. Cassiel´s farver er: perlemorssort og violet.

 

 

Ærkeenglen Asrail: Navnet betyder:
Asraiel har indflydelse på intuitions- og forestillingensevnen og er stærkt forbundet med mystik. Han mildner de mindre positive reaktioner som bedrag og vildfarelse.

 

 

Ærkeenglen Azrael: Navnet betyder:
Azrael arbejder uophørligt på at hjælpe med at transformere menneskeheden som helhed. Han kæmper med så farlige reaktioner på fanatisme og diktatur.

 

 

 

 

Ærkeenglen Anael:  Anael er ægteskabets engel.
Han velsigner de par, som vælger at helliggøre deres kærlighed ved at smede deres skæbner sammen. Anael glæder sig over al kærlighed og hengivelse, der udtrykkes imellem mennesker, men den troskab og forpligtelse, der kræves af et ægteskab, modtager hans særlige velsignelse, når han bliver bedt om at skænke den.

 

 

Ærkeenglen Itqal:

Itqal hjælper med at hele brud og bilægge skænderier. De mennesker, som er tættest på os, er ofte dem, vi kommer i konflikt med, især nære slætninge. Når dette fører til alvorlige uenighed, glemmer vi ofte eller nægter ligefrem, hvor meget vi i virkeligheden elsker hinanden. Itqal hjælper med at løse disse konflikter og genopretter harmonien. Dette betyder ikke, at vi holder op med at give udtryk for, hvad vi virkelig føler, for dette er absolut nødvendigt for større forståelse. Vi bliver snarere mindet om, at venlighed og omsorg altid er mere nyttige end vrede og bebrejdelser.